Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

2010 European Rowing Championships Montemor-O-Velho (POR) 10-12 September

Απο το   www.kopilasia.gr11/09/2010
Και τρίτο πλήρωμα στους τελικούς του Ευρωπαικού
Η τετράκωπος άνευ των ανδρών με τους Τσίλη –Παπαχρήστο-Ν. Γκουντούλα-Α. Γκουντούλα έγινε το τρίτο ελληνικό πλήρωμα που σφράγισε την πρόκρισή του στους τελικούς του Ευρωπαικού πρωταθλήματος Κωπηλασίας το οποίο συνεχίζεται και τελειώνει αύριο Κυριακή στο Μοντεμόρ Ο Βέλο της Πορτογαλίας.
Το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε την 2η θέση κατά τον σημερινό επαναληπτικό και αύριο θα διεκδικήσει το ένα από τα τρία μετάλλια. Από την Παρασκευή έχουν προκριθεί στους τελικούς η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Τζιάλλα-Χρήστου αλλά και το διπλό σκίφ ελ βαρών των κοριτσιών με τις Τσιάβου-Γιαζιτζίδου.
Αντίθετα δεν κατάφεραν να προκριθούν στα τελικά το διπλό σκίφ των κοριτσιών με τις Καλαμποκά-Νικολαίδου αφού τερμάτισαν 3ες στον επαναληπτικό και περνούσαν οι δυο πρώτες βάρκες όπως και το διπλό σκίφ ελ βαρών των ανδρών με τους Παππά και Μαγδάνη που τερμάτισαν 4οι στον ημιτελικοί χάνοντας κι αυτοί την πρόκριση για μια μόλις θέση. Και τα δυο παραπάνω πληρώματα θα αγωνιστούν στους μικρούς τελικούς.
Σήμερα ο Δημήτρης Μούγιος πήρε την 1η θέση στον μικρό τελικό του σκίφ ελ βαρών ανδρών και κατετάγη 7ος ενώ το διπλό σκίφ των ανδρών με τους Τζανίνη και Δούφλια τερμάτισε στην 1η θέση του Γ΄τελικού και κατετάγη 13ο στη γενική.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου