Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Ποστιλιόνε : "Στόχος τα δυο μετάλλια"

Απο το http://kopilasia.gr

Απόψε το βράδυ ξεκινάει το ταξίδι της Εθνικής ομάδας για τη μακρινή Νέα Ζηλανδία όπου στις 30 Οκτωβρίου ανοίγει η αυλαία  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  ανδρών-γυναικών και ο τεχνικός σύμβουλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε μιλάει για τους στόχους των ελληνικών πληρωμάτων στην κορυφαία και τελευταία φετινή διεθνή διοργάνωση του αθλήματος.   

    Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πολύ αργά φέτος και όλοι οι κωπηλάτες ανά τον κόσμο είναι κουρασμένοι λόγω της μακράς αγωνιστικής σεζόν. Βέβαια τα πληρώματα που θα παρουσιαστούν ανανεωμένα θα πάνε πολύ καλύτερα.
Η Εθνική ομάδα έκανε πολύ καλή προετοιμασία μέχρι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου κατακτήσαμε δυο χρυσά και ένα χάλκινο , μετάλλια που μας χάρισαν την 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων. Ελπίζω ότι και στο Παγκόσμιο θα εμφανιστούμε σε καλή κατάσταση.         Οι επιδιώξεις μας είναι να κατακτήσουμε δυο μετάλλια στην δίκωπο των ανδρών (Χρήστου-Τζιάλλας) και στο διπλό σκίφ ελ βαρών γυναικών (Τσιάβου-Γιαζιτζίδου), να περάσουμε  τελικό ή να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις του Β΄ τελικού στην τετράκωπο άνευ(Παπαχρήστος-Τσίλης-Γκουντούλας Ν.-Γκουντούλας Α.) και να φτάσουμε  στον Β΄ τελικό με το διπλό σκίφ ελ βαρών.   
    Για την τετράκωπο θα έλεγα ότι η πρόκριση στον τελικό δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί η γαλλική βάρκα είχε ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ οι Τσέχοι μας γνωρίζουν πλέον . Το θετικό και κλείνω με αυτό είναι ότι οι αθλητές μας είναι αποφασισμένοι και θα είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι για όλους”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου