Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Αναβολή και πρόκριση για το διπλό των κοριτσιών στην πρεμιέραΑΠΟ ΤΟ www.kopilasia.gr

Όλα στραβά πήγαν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος  ανδρών –γυναικών στην λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας αφού λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων πραγματοποιήθηκαν μόλις πέντε  προκριματικές κούρσες και στην συνέχεια οι αγώνες αναβλήθηκαν για αύριο Δευτέρα (ξημερώματα για την Ελλάδα). 
Ανάμεσα σε αυτές τις  προκριματικές σειρές ήταν κι εκείνη του διπλού σκίφ ελ βαρών των γυναικών όπου η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατάφεραν παρά τις αντίξοες συνθήκες να πάρουν την 2η θέση που τους χάρισε και την απευθείας πρόκρισης στον ημιτελικό του αγωνίσματος  χωρίς να χρειαστεί να δώσουν επαναληπτικό αγώνα.
Οι δυο παγκόσμιες πρωταθλήτριες του Πόζναν πριν από ένα χρόνο ήταν πρώτες μέχρι τα μισά του αγώνα αλλά στη συνέχεια το πλήρωμα από τον Καναδά με τις Τζένεριχ και Κάμερον πέρασαν μπροστά και τερμάτισαν στην 1η θέση. Χρόνος για τις Καναδέζες 6.54.14 ενώ οι δυο Ελληνίδες τερμάτισαν σε  6.56.55. Αρκετά πιο πίσω θα αγωνιστούν στους επαναληπτικούς τα πληρώματα της Κίνας (7.03.55)  της Ιταλίας (7.04.86) και της Ιαπωνίας (7.15.52)   .
Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα αγωνιστούν στα προκριματικά η δίκωπος άνευ των ανδρών  με τους Χρήστου-Τζιάλλα  , το διπλό σκίφ ελ βαρών με τους Μαγδανή-Κόνσολα και η τετράκωπος άνευ με τους Παπαχρήστο-Τσίληγ-Γκουντούλα Ν.-Γκουντούλα Α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου