Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η δίκωπος

Απο το www.kopilasia.gr

α


Στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και στα 12 καλύτερα πληρώματα του κόσμου προκρίθηκε η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Γιάννη Χρήστου και Γιώργο Τζιάλλα(ΦΩΤΟ) οι οποίοι τερμάτισαν στην 1η θέση του προκριματικού που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας. 
Αντίθετα δεν τα κατάφεραν να αποφύγουν τον επαναληπτικό τα δυο άλλα πληρώματα μας που αγωνίστηκαν χθες . Πιο συγκεκριμένα η τετράκωπος άνευ των ανδρών με τους ΣτέργιοΠαπαχρήστο-Γιάννη Τσίλη- Απόστολο Γκουντούλα –Νίκο Γκουντούλα τερμάτισε στην 4η θέση με χρόνο 5.55.45 και θα έχει ακόμη μια ευκαιρία στον επαναλήπτικό  αφού μόνο το πρώτο πλήρωμα της σειράς (αυτό της Νέας Ζηλανδίας) πέρασε απευθείας τελικό.
Το διπλό σκίφ ελ βαρών των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα πήρε την 5η θέση στην σειρά του και με δεδομένο ότι μόνο οι δυο πρώτες βάρκες έπαιρναν την πρόκριση  για τα ημιτελικά θα αγωνιστούν κι αυτοί στον επαναληπτικό για να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη 12άδα του αγωνίσματός τους. 
Από την πρώτη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος  που ήταν προβληματική αφού λόγω των πολύ δυνατών ανέμων αναβλήθηκαν οι περισσότερες κούρσες προκρίθηκε στα ημιτελικά το τέταρτο ελληνικό πλήρωμα το διπλό σκιφ ελ βαρών των κοριτσιών με τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου