Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Πανηγυρικά στον τελικό και η δίκωπος .Τελικό και με πρωτιά για την δίκωπο άνευ των ανδρών που προκρίθηκε τα ξημερώματα στις 6 καλύτερες βάρκες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νέας Ζηλανδίας  και πλέον θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος στις 4:18 ώρα Ελλάδας τα ξημερώματα του Σαββάτου . 
Ο Γιώργος Τζιάλλας και ο Γιάννης Χρήστου από το ξεκίνημα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη λίμνη Καραπίρο αποτελούσαν τα φαβορί για την διεκδίκηση ενός μεταλλίου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης επιβεβαίωσαν το χαρακτηρισμό τους. 
Με σωστή τακτική πήραν το προβάδισμα από το ξεκίνημα της κούρσας και το διατήρησαν ως τη γραμμή του τερματισμού για να γίνουν το τρίτο από τα τέσσερα ελληνικά πληρώματα που θα δώσουν το παρών σε τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών-γυναικών.
Οι δυο κωπηλάτες τερμάτισαν σε 6.58.12 ,δεύτερη ήταν η βάρκα της Γερμανίας με 6.59.11 και τρίτο το πλήρωμα της Γαλλίας με 7.01.56 . Αυτά ήταν τα τρία πληρώματα που πήραν την πρόκριση για τον τελικό ενώ από τον άλλο ημιτελικό προκρίθηκαν οι Νέα Ζηλανδία (6.50.88) , Βρετανία (6.57.43) και Ιταλία (7.05.72) .
Τα ξημερώματα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν οι δυο πρώτοι μεγάλοι τελικοί για την Ελλάδα  . Ο τελικό του διπλού σκίφ ελ βαρών γυναικών με τις Αλέξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου που θα ξεκινήσει στις 04:18 ώρα Ελλάδας και ο τελικός της τετρακώπου άνευ των ανδρών με τους Παπαχρήστο-Τσίλη-Γκουντούλα Ν.-Γκουντούλα Α. που θα ξεκινήσει στις 04:48 ενώ θα προηγηθεί  ο μικρός τελικός για το διπλό σκίφ ελ βαρών με τους Μαγδανή-Κόνσολα  που θα ξεκινήσει στις 00:47.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου