Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια από τον Ν.Ο. Ηγουμενίτσας στην Τσιάβου

Image
Κορυφαία της χρονιάς και φέτος η Τσιάβου
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η αθλήτρια του Ναυταθλητικού ομίλου Ηγουμενίτσας ψηφίζεται κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην ετήσια βράβευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.
"Το να κρατηθείς στην κορυφή είναι δυσκολότερο από το να φθάσεις έλεγαν οι πρόγονοί μας. Όταν όμως το καταφέρνεις και μάλιστα ξανά και συνεχόμενα αποδεικνύει το μεγάλο ταλέντο και τσαγανό της αθλήτριας του Ναυταθλητικού ομίλου Ηγουμενίτσας που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας, την Ήπειρο και την χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Ν.Ο. Ηγουμενίτσας και συνεχίζει: "Είναι όμως το μεγαλείο της ψυχής της που σε γεμίζει με υπερηφάνεια, όταν σε ζωντανή σύνδεση τηλεοπτικά το χρυσό κορίτσι της κωπηλασίας απευθυνόμενο σε αυτούς που την ψήφισαν, τους λέει ότι κάπου μας ξεχνάτε και νιώθουμε μόνοι σαν αθλητές και ακόμη πιο σημαντικό όταν μια προσωπική μεγάλη επιβράβευση την μοιράζεται με την συναθλήτριά της στο διπλό σκιφ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο προικισμένη είναι σαν χαρακτήρας, εκτός από αθλήτρια.
Μέσα σε αυτή τη δίνη που περνά η χώρα μας, είναι μεγάλη υπόθεση να επιβραβεύονται οι ικανοί, οι εργατικοί, οι καθαροί, οι έχοντες πρόταση, κρίση και αγάπη δείχνοντας ότι υπάρχει φως στο τούνελ της ανάδειξης της ανθρώπινης αξίας.
Αλεξάνδρα, σε ευχαριστούμε όχι τόσο για τις παγκόσμιες επιτυχίες σου που εξαιτίας σου έχουν γίνει ρουτίνα, αλλά για το όραμα και την ικανότητα να εμπνέεις τα νέα παιδιά να ακολουθήσουν μέσω του αθλητισμού τα δύσκολα, αλλά ταυτόχρονα και πιο συναρπαστικά.
Μετά την πρόσφατη προαγωγή σου στο Πυροσβεστικό σώμα που υπηρετείς αλλά και την μεγάλη στιγμή αυτής της βράβευσης, το Διοικητικό συμβούλιο του ομίλου σε συγχαίρει και ταυτόχρονα ζητεί από όλους τους φορείς του τόπου μας να συνδράμουν τις προσπάθειες του Ναυταθλητικού ομίλου Ηγουμενίτσας για καλύτερη προσφορά υπηρεσιών, γιατί γνωρίζει ότι επιθυμία της Αλεξάνδρας είναι να βοηθηθούν όλο και περισσότεροι νέοι αθλητές που βρίσκονται στον Ναυταθλητικό όμιλο Ηγουμενίτσας".
ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βεζδρεβάνης Δημήτρης                                            Δήμα Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου