Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 11/1/2011 ΩΡΑ 19:00Tη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού θα βραβεύσει αύριο Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011, στις 19:00 η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην έδρα της, Δ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι.
Πρόκειται για τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Σιγκαπούρη 2010», ενώ κατόπιν θα ακολουθήσει βράβευση και των χορηγών – υποστηρικτών της ΕΟΕ.
Στην ειδική τελετή θα βραβευτούν οι :
κωπηλάτες Μιχάλης Ναστόπουλoς–Απόστολος Λαμπρίδης (2η θέση), 
η αθλήτρια της τοξοβολίας Ζωή Παρασκευοπούλου (2η θέση),
οι αθλήτριες της κωπηλασίας Ελένη Διαμαντή και Λυδία Νταλαμάγκα (3η θέση)
ο αθλητής του άλματος επί κοντώ Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (3η θέση) και τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Λάμπρος Βλάχος, Σπύρος Παναγιωταράς, Θοδωρής Τσιλούλης και Μανώλης Τσελεντάκης (3η θέση).
Στην εκδήλωση επίσης θα τιμηθούν οι χορηγοί – υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι εταιρείες Olympic AirVolkswagenAdidasCoca Cola, το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου και η ΕΡΤ που είναι ο χορηγός επικοινωνίας, οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το έργο της ΕΟΕ για την προάσπιση των Ολυμπιακών ιδεωδών και την διάδοση του Ολυμπιακού και αθλητικού πνεύματος. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το Νέο Έτος.
Η εκδήλωση θα καλυφθεί από web tv και θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΟΕ www.hoc.gr αλλά και τις αθλητικές ιστοσελίδες www.sport24.gr,www.contra.gr και www.sport.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου