Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

CHINA ROWERS "Ιδανικές συνθήκες στο Μαραθώνα"Το Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα επέλεξαν τέσσερις πρωταθλήτριες της Κίνας , μαζί με τον προπονητή τους προκειμένου να προετοιμαστούν για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους , μέσω του παγκοσμίου πρωταθλήματος στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Οι τέσσερις αθλήτριες που στελεχώνουν ένα σκιφ, ένα διπλό και μια δίκωπο θα παραμείνουν για τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα και θα επιστρέψουν τον Απρίλιο για τις τελευταίες μέρες πριν από τους επίσημους αγώνες.
Τις πανύψηλες πρωταθλήτριες και τον προπονητή τους συναντήσαμε στο εστιατόριο των ξενώνων του Κωπηλατοδρομίου σε ένα διάλειμμα της προπόνησης τους   
Αυτή την  εποχή η Ελλάδα διαθέτει το καλύτερο κλίμα στη Ευρώπη και είναι ιδανικός τόπος προετοιμασίας για μας αφού στην Κίνα το κρύο είναι ανασταλτικός παράγοντας για προπόνηση σε εξωτερικές συνθήκες.
Ταυτόχρονα το κόστος στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό, θα έλεγα ότι βρίσκεται στο επίπεδο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004 κι αυτό μας διευκολύνει να παραμείνουμε για αρκετές μέρες.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι οι προπονητικές  συνθήκες  στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο είναι πραγματικά άριστες και ήδη σχεδιάζουμε να παραμείνουμε παραπάνω από ότι αρχικά είχαμε υπολογίσει”
 τόνισε ο προπονητής και συνοδός των τεσσάρων κοριτσιών Κένετ Χουαν Ταν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου