Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις


Μια συνέχεια ανάλογη της χρονιάς που προηγήθηκε προσδοκά οΜιχάλης Ναστόπουλος που το 2010 ευτύχησε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στην 1η Ολυμπιάδα Νεότητας αλλά και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων , πάντα μαζί με τον Απόστολο Λαμπρίδη.  


"Δεν πίστευα ότι θα έρθουν τόσο γρήγορα οι επιτυχίες. Δουλεύαμε σκληρά , ακούγαμε τους προπονητές αλλά και πάλι δεν περιμέναμε τόσο καλά αποτελέσματα και τόσο γρήγορα" 


Τόνισε ο πρωταθλητής του ΝΟΙ και συμπλήρωσε 
"Το 2010 έφερε ότι καλύτερο περιμέναμε . Δουλέψαμε πολύ γι αυτό βέβαια αλλά δεν περιμέναμε να πάμε τόσο καλά στην Ολυμπιάδα νεότητας αλλά το μετάλλιο από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μας έφερε μια σιγουριά. Τώρα για το 2011 ελπίζουμε ακόμη μια καλή θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Senior B, που θεωρώ ότι μπορεί να είναι και στο βάθρο, και βλέπουμε. Ασφαλώς το όνειρο των Ολυμπιακών αγώνων για το 2012 είναι πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα αλλά για το 2016 , αν κάνουμε το σωστό σχεδιασμό , θα έρθει κάτι καλό. Πιστεύω πως διαθέτω αρκετή δύναμη και κουράγιο για να το πετύχω".


Άκρως επιτυχημένη η χρονιά και για τον Διονύση Αγγελόπουλο. Ο πρωταθλητής του ΝΑΣ κατάφερε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων  να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο σκίφ ένα μετάλλιο που το άνοιξε την … όρεξη ενόψει των νέων προκλήσεων.  


"Το 2010 ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά για μένα" τόνισε ο κωπηλάτης του Πειραικού συλλόγου και συμπλήρωσε  . "Το 2011 θα επιδιώξω ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο των Senior B και γιατί όχι και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η συνεργασία μας με τους προπονητές είναι πολύ καλή, κάνουν ότι πρέπει για μας κι εμείς θεωρώ ότι κάνουμε ότι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε της προσδοκίες που έχουν για μας. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η νέα τάξη πραγμάτων σχετικά με τα κίνητρα μας επηρέασε κάπως στην αρχή αλλά πλέον συνεχίζουν για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου