Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΗ Διοίκηση  του Ν.Ο.Καστοριας
Συγχαίρει την Αθλήτρια του Γιαζιτζιδου Χριστίνα η οποία αγωνίστηκε στο διπλό σκιφ ελαφριών βαρών μαζί με την Καλαμποκα Τριανταφυλλιά στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λουκέρνη της Ελβετίας και κατέλαβε την 4η θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Διοίκηση  του Ν.Ο. Καστοριάς εύχεται στην Αθλήτρια του να είναι Προικισμένη με δύναμη και Πάθος έτσι ώστε στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο BLED της Σλοβενίας από 28 Αυγούστου  έως  4 Σεπτεμβρίου να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου 2012 που όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Καστοριας συγχαίρει επίσης και έναν άλλο αθλητή τον  Γιάννη Χρίστου ο οποίος γεννήθηκε από τα σπάργανα του Ν.Ο.Καστοριας και οποίος κατέλαβε στο 3ο Παγκόσμιο κυπελο  την 2η θέση στην ( 4- ) Τετρακωπο των Ανδρών και του ευχόμαστε την ανάλογη δύναμη και το ανάλογο πάθος έτσι ώστε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο BLED στης της Σλοβενίας .Επίσης συγχαίρει και ένα άλλο Καστοριανό παιδί τον Αφεντουλη Νικόλαο ο οποίος στο 3ο Παγκόσμιο  Κύπελλο στη Λουκέρνη κατέλαβε την  11η θέση στο σκιφ ελαφριών βαρών .
Ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί και το δικό του όνειρο.

Ο Ν.Ο.Καστοριας συγχαίρει όλους τους Αθλητές της Ελληνικής Αποστολής καθώς και το Προπονητικό Team για τις επιτυχίες των Αθλητών της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας .Εκ της Διοικήσεως του Ν.Ο.Καστοριας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου