Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Οριστικοποιήθηκαν οι ελληνικές συμμετοχές
Με δυο , αναμενόμενες, αλλαγές, σε σχέση με τις αρχικές δηλώσεις ετοιμάζεται η Εθνική ομάδα κωπηλασίας να μπει την Κυριακή στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στο Μπλέντ της Σλοβενίας αλλά και της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. 


Πιο συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Τσιάβου δεν θα αγωνιστεί στο βαρύ διπλό σκίφ αλλά στο διπλό ελαφρών βαρών μαζί με τη Χριστίνα Γιαζιτζίδου ενώ στο βαρύ την Κατερίνα Νικολαίδου θα πλαισιώσει η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά. 
Επίσης ο Παναγιώτης Μαγδανής αποσύρθηκε από το σκίφ ελ βαρών και θα αγωνιστεί μόνο στο διπλό ελαφρύ με παρτενέρ τον Γιώργο Κόνσολα. 


Την Κυριακή 28/8 , πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στα προκριματικά θα πάρουν μέρος τα τέσσερα από τα πέντε ελληνικά πληρώματα και συγκεκριμένα , η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα, η τετράκωπος άνευ επίσης των ανδρών με τους Στέργιο Παπαχρήστο-Γιαννη Τσίλη-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Χρήστου, το διπλό σκίφ ελ βαρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή-Γιώργο Κόνσολα καθώς και το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαίδου- Τριανταφυλλιά Καλαμποκά. 
Οι Αλεξάνδρα Τσίαβου- Χριστίνα Γιαζιτζίδου θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την Δευτέρα το πρωί. 


"Η προετοιμασία έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Υπάρχει λίγος άγχος στην ομάδα αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού είναι μια σημαντική διοργάνωση με διπλό στόχο. 
Υπάρχουν πολλά και καλά πληρώματα από όλο τον κόσμο και χρειάζεται όλοι να έχουμε αυτοσυγκέντρωση" τόνισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Αθανασιάδης. 


Τόσο την Κυριακή 28/8 όσο και την Δευτέρα το πρόγραμμα των προκριματικών ξεκινάει στις 10:30 ώρα Ελλάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου