Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

6η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.Το Σαββατοκύριακο αυτό πραγματοποιήθηκε η 6η  Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. 
Μία εξαιρετική διοργάνωση όπου είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις να συναντούνται και να αγωνίζονται τα παιδιά των φυτωρίων των ναυτικών ομίλων όλης της Ελλάδας. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς συμμετείχε στην διοργάνωση με δώδεκα νέες και νέους κωπηλάτες.Μάλιστα για τους περισσότερους απ΄αυτούς ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες.
 Η Σοφία Τσιόλα με τη συμμετοχή της στο σκιφ κορασίδων πήρε την πρώτη θέση.
 Οι Μητσιάδου Ραφαέλα και Βελλίδου Ιωάννα  στο διπλό κορασίδων κατέλαβαν την τέταρτη θέση. Στην κατηγορία  διπλό παίδων 1999 οι Κώττας Ιωάννης και Μπαζίνας Μάριος κατέκτησαν την πέμπτη θέση στον τελικό. 
Ο Χατζής Γρηγόρης τερμάτισε πρώτος στον μικρό τελικό του σκιφ παίδων.
 Στον τελικό του σκιφ κορασίδων 1999 η Βλάχου Όλγα πήρε την τέταρτη θέση.

 Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των υπόλοιπων αθλητών του ομίλου παρόλο που δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς. Συμμετείχαν στο διπλό παίδων οι Κωνσταντίνου Θωμάς και Τζουβάρας Παναγιώτης. Στο διπλό κορασίδων πήραν μέρος οι Μητσιάδου Παναγιώτα και Βέλλιου Ευτυχία . Και ο Βασίλης Μαλεγκάνος συμμετείχε στο σκιφ παίδων. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά του ομίλου μας αλλά και όλα τα παιδιά της μεγάλης οικογένειας της κωπηλασίας που συμμετείχαν!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου