Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΗ αρχή με τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για την εθνική μας ομάδα έγινε με τους αδερφούς Γκουντούλα που σε λίγο θα συμμετέχουν στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου. Ακολούθησε η τετράκωπος με πρωτιά στην κούρσα και εισιτήριο για την Ολυμπιάδα. Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Αλεξάνδρα Τσιάβου τερμάτισαν και αυτές πρώτες και παίρνουν το διπλό εισιτήριο για το τελικό και την Ολυμπιάδα στο διπλό ελαφρύ.Οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας κάνοντας μία πολύ καλή κούρσα τερμάτισαν στην πέμπτη θέση και θα διεκδικήσουν στον ημιτελικό το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα. Οι Λίτσα Καλαμποκά και η Κατερίνα Νικολαϊδου αποσύρθηκαν από τον Δ τελικό λόγω προβλήματος τραυματισμού της Λίτσας Καλαμποκά έχοντας φτάσει στην 5η θέση στον επαναληπτικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Δυστυχώς το ελληνικό πλήρωμα ΑΜΕΑ δεν έγινε εφικτό να λάβει μέρος στους αγώνες.


  Οι εμφανίσεις και οι επιτυχίες των αθλητών της εθνικής μας ομάδας δικαιώνουν τόσο τους ίδιους, την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν, όσο και την δουλειά όλης της προπονητικής  ομάδας.

Κάνουν όμως και όλους όσους παρακολουθούμε τους αγώνες τους υπερήφανους  και χαρούμενους. Το nokast σας εύχεται καλή επιτυχία στους  αγώνες που ακολουθούν και σας στέλνει το μήνυμα ότι όλοι είμαστε κοντά σας και περιμένουμε με ανυπομονησία να σας δούμε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου