Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Την Τετάρτη η γιορτή της Κωπηλασίας
Την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της κωπηλασίας για το 2011 καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί η ΕΚΟΦΝΣ το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου (στις 19:00) στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μετά από μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις αλλά και Ολυμπιακές προκρίσεις η Κωπηλατική Ομοσπονδία θα τιμήσει συνολικά 36 αθλητές κι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο των διεθνών διοργανώσεων καθώς και τον πρωταθλητή και πολυνίκη σύλλογο του 2011 Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων.

Παράλληλα όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια θα πραγματοποιηθούν και 8 τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα και φορείς που με το έργο τους προσφέρουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθούν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής , ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Χρόνης Βλασταρίδης , Απόστολος Παλαιοπάνος, Κώστας Κοντομανώλής .

Για την προσφορά του, μέσω της χορηγικής υποστήριξης που προσφέρει στο Ολυμπιακό πλήρωμα της δικώπου άνευ των αδελφών Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα και την υποστήριξή του στο άθλημα της κωπηλασίας θα τιμηθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο .

Τέλος ο σωματειακός προπονητής που θα βραβευτεί για την πολύτιμη συνδρομή του στην ανάπτυξη του αθλήματος είναι ο τεχνικός του ΝΟ Ιωαννίνων Ευθύμιος Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου