Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

orizontespress-Διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας Κώστα Γεωργίου!


Το πρωί της Κυριακής θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη πολλών παιδιών που αγωνίστηκαν στους διασυλλογικούς κωπηλατικούς αγώνες!
Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου έδωσε βροντερό παρών στην ετήσια αυτή διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς!

Οι εκατοντάδες θεατές που τίμησαν και με το παραπάνω την εκδήλωση, παρακολούθησαν τους αγώνες και εν συνεχεία αποθέωσαν τους πρωταθλητές από κάθε γωνιά της Βορείου Ελλάδος, όπως βλέπετε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αποκλειστικά σας παραθέτουμε!
Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χρήστος Σπυρίδης μίλησε στην εφημερίδα μας για τη λαμπρή αυτή εκδήλωση:
<< Οι καιρικές συνθήκες ήταν οι καταλληλότερες και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία που στάθηκε αρωγός έτσι ώστε να διεξαχθουν με απόλυτη επιτυχία και εξαιρετική οργάνωση οι Διασυλλογικοί αγώνες του Ν.Ο.Καστοριας Κώστα Γεωργίου (ΓΚΑΣ).
Θέλω να ευχαριστήσω τον ΝΟΒΑ, τον ΟΕΑΝΑΒ το σύλλογο φίλων θαλάσσης Θεσσαλονίκης, το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κατερίνης, Γιαννιτσών, Λήμνου, και Κέρκυρας, καθώς ακόμη και τη Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς και το Ναυτικό Όμιλο του Μαυροχωρίου.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους, την αγωνιστική επιτροπή, τη διασωστική ομάδα, τους γιατρούς του Νοσοκομείου για τη παραχώρηση ιατρών και ασθενοφόρου, όπως και το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου και Ναυταθλητικής Ένωσης Καστοριάς για τη παραχώρηση σκαφών, που είχαν ως αποτέλεσμα να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες Κώστα Γεωργίου!

Επιπλέον οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο για την αφιλοκερδή προσφορά του στους αγώνες με την εγκατάσταση ηχοσυστημάτων.
Αξίζει φυσικά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους χορηγούς των αγώνων, τη περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς την εφημερίδα Ορίζοντες και τα είδη υγιεινής του Σπύρου Κωνσταντινίδη που στάθηκαν αρωγοί στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Κλείνοντας ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θέλει να ευχαριστήσει το παλαίμαχο κωπηλάτη Σειρινίδη Λάκη, που εδώ και τόσο καιρό προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στο Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς όταν διεξάγονται κάθε είδους αγώνες. (διασυλλογικοί, πανελλήνιοι, βαλκανικοί και κοινόβια Εθνικής Ελλάδος.)
Πιστεύω ότι ο Δήμος θα δείξει την ανάλογη ευαισθησία έτσι ώστε ο ακούραστης αυτός εργάτης του Ναυταθλητικού Κέντρου να εισπράξει το τίμημα που του αναλογεί. Ο χώρος της κωπηλασίας έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους! >>
         
Αναφορικά τέλος με τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο πρόεδρος επισήμανε ότι αισθάνεται ικανοποιημένος, και παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για το χειροκρότημα και τη γενικότερη συμπαράσταση που έδειξαν σε όλους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Ερωτώμενος τέλος για το επόμενο μεγάλο ραντεβού της κωπηλασίας τόνισε:
Στη περιοχή της Καστοριάς δεν υπάρχει άμεσα κάποιο ανάλογο γεγονός με το σημερινό. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: εφήβων-κορασίδων και ανδρών-γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 18-22 Απριλίου στο Σχοινιά (Μαραθώνας Αττικής).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου