Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Η αποστολή για το 2ο Παγκόσμιο ΚύπελλοΜε προορισμό τη Λουκέρνη αναχωρεί αύριο Τρίτη ακόμη ένα κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας προκειμένου να πάρει μέρος στον 2ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ελβετίας από τις 25 ως και τις 27 Μαΐου. 
Στην αποστολή βρίσκονται τα τέσσερα Ολυμπιακά πληρώματα και ακόμη δυο. Πιο συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης θα πάρουν μέρος : 
Το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Αλ. Τσιάβου-Χρ. Γιαζιτζίδου, το αντίστοιχο των ανδρών με τους Π.Μαγδανή-Λ.Κόνσολα, η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα καθώς και η τετράκωπος άνευ με τους Γ.Τζίλη-Γ.Τζιάλλα-Σ.Παπαχρήστο-Γ.Χρήστου. Επίσης θα αγωνιστούν ο Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ ελ βαρών ανδρών και οι Κ.Χρηστομάνος-Απ.Λαμπρίδης επίσης στην δίκωπο άνευ.  
                            Η προολυμπιακή ρεγκάτα 
Στη Λουκέρνη βρίσκονται ήδη δυο ελληνικά πληρώματα που διεκδικούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου στην τελευταία προολυμπιακή ρεγκάτα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Σήμερα Δευτέρα στις 19:00 ώρα Ελλάδας ο Διονύσης Αγγελόπουλος αγωνίζεται στον επαναληπτικό του σκιφ ανδρών ενώ αύριο Τρίτη το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαΐδου-Ελένη Διαμαντη αγωνίζονται στον μεγάλο τελικό με στόχο την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για το Λονδίνο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου