Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ


Εκτός Ολυμπιάδας και οι Νικολαΐδου-Διαμαντη
Δεν τα κατάφερε ούτε το διπλό σκιφ των γυναικών στη Λουκέρνη. Οι Κατερίνα Νικολαΐδου-Ελένη Διαμαντη τερμάτισαν στην 6η θέση του τελικού της προολυμπιακής ρεγγάτας και δεν πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης (μονο οι δυο πρώτες περνούσαν) για το Λονδίνο. Όπως είχε δηλώσει και ο τεχνικός σύμβουλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι τρεις αθλητές έχουν ως μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο ντε Τζανέιρο το 2016.Δεν τα κατάφερε ο Αγγελόπουλος
Εκτός τελικού στο σκιφ ανδρών έμεινε ο Διονύσης Αγγελόπουλος και πλέον δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Ο αθλητής του ΝΑΣ τερμάτισε στην 4η θέση του ημιτελικού κι αποκλείστηκε αφού μόνο οι τρεις πρώτοι έπαιρναν το εισιτήριο για τον τελικό κι από εκεί οι δυο πρώτοι πήγαιναν Ολυμπιάδα. 
Το απόγευμα της Τρίτης στις 18:20 ώρα Ελλάδας αγωνίζονται στον τελικό του διπλού σκιφ οι Κατερίνα Νικολαΐδου-Ελενη Διαμαντη με στόχο μια απο τις τρεις πρώτες θέσεις που θα τους δώσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου