Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Παγκόσμιο -23: Απευθείας στα ημιτελικά τρία πληρώματα


Την πρόκριση απευθείας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών που διεξάγεται στο Τρακάϊ της Λιθουανίας πήραν τα τρία απο τα πέντε ελληνικά πληρώματα που αγωνίστηκαν σήμερα Πέμπτη 12/6. 
Στην πρώτη θέση τερμάτισαν οιΕλένη Διαμάντη-Κατερίνα Νικολαϊδου στο διπλό σκιφ και πέρασαν στα 12 καλύτερα πληρώματα στον κόσμο όπως και ο Σπύρος Γιάνναρος που έπεσε πρώτος στον τερματισμό στη σειρά του στο σκιφ ελ βαρών . Στα ημιτελικά προκρίθηκε και το διπλό σκιφ ελ βαρών των αγοριών με τους Γιώργο Κόνσολα-Νίκο Αφεντούληπου τερμάτισαν 2οι στη σειρά τους. Μια ακόμη ευκαιρία για να συνεχίσουν θα έχουν αύριο 13/7 το διπλό σκιφ των αγοριών με τους Αλέξανδρο Δαφνή- Αλέξανδρο Λουλούδη και η δίκωπος άνευ με τους Απόστολο Λαμπρίδη-Κωνσταντίνο Χρηστομάνου αφού και οι δυο τερμάτισαν στην 4η θέση  των προκριματικών που αγωνίστηκαν. 
Την Παρασκευή ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου και το 6ο πλήρωμα , ο Διονύσης Αγγελόπουλος που αγωνίζεται στο σκιφ αγοριών. Ο Αγγελόπουλος θα είναι και ο αναπληρωματικός αθλητής που θα μετάσχει στην Ολυμπιάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου