Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Εξαιρετική πρεμιέρα στο Παγκόσμιο εφήβων και μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων
Εξαιρετική ήταν για τα ελληνικά κουπιά η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων και μη Ολυμπιακών αθλημάτων που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. 
Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αλεξάνδρα Τσιάβουπήρε την 1η θέση στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και την πρόκριση απευθείας στον ημιτελικό όπως ακριβώς και το τετραπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών με τους  Γιώργο Κόνσολα-Σπύρο Γιανναρο και τους 8ους Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Παναγιώτη Μαγδανή-Λευτέρη Κόνσολα.
Το πρώτο πλήρωμα που προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου εφήβων ήταν η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου των νεανίδων με τιςΣτυλιανή Κουμπλή-Κατερίνα Καλαμαρα που τερμάτισαν 1ες στα προκριματικά.
Απο εκεί και πέρα στον ημιτελικό του τετραπλού σκιφ νεανίδων προκρίθηκε η ελληνική βάρκα με τις  Δέσποινα Εμμανουηλίδου, Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου-Ξανθή Κολτσίδα-Βασιλική Ζυγούρα που τερμάτισαν 2ες στα προκριματικά.
Τέλος στα προημιτελικά λόγω των πολλών συμμετοχών στα αγωνίσματα τους προκρίθηκαν ο Νίκος Αφεντούλης που τερμάτισε 2ο στο σκιφ ελ βαρών ανδρών και οι Κων/νος Μαγκλάρας-Δημήτρης Καριτέλης-Βασίλης Αγγελόπουλος-Κων/νος Βαγενάς  που ήταν 3οι στο τετραπλό σκιφ εφήβων. 
Την Πέμπτη 16/8 ξεκινούν τις προσπάθειές τους  η δίκωπος άνευ εφήβων με τους Τσιαλιό-Κουσκουρίδα και το διπλό σκιφ εφήβων με τους Κώστα-Λαδόπουλο. 
Η τετράκωπος άνευ εφήβων με τους τέσσερις παραπάνω αθλητές αποσύρθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου