Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ... (Ν.Ο.Κ.)
Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 2012.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ .Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ..
ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ.


ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΗΔΗ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ.Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:00 Μ.Μ.  ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.....ΤΗΛ.2467028956

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.ΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου