Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Ν.Ο.Κ. Διασυλλογικοι αγωνες στην Καστορια 10/5/2015

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
«ΚΟΣΜΑΣ ΜΑΣΙΑΚΟΣ»

Καλημέρα σας.
Αγαπητοί μας φίλοι, επισκέπτες, αγαπητοί αθλητές & αθλήτριες, κυρίες και κύριοι.
Ιδιαίτερη η χαρά μας που οι σημερινοί αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του ΚΟΣΜΑ ΜΑΣΙΑΚΟΥ.
Γεννημένος το 1966 από πολύ νωρίς μαγεύτηκε από τα κάλλη της κωπηλασίας και έγινε αθλητής του Ναυτικού Ομίλου στα τέλη της δεκαετίας του 80. Μεγάλωσε στην αγκαλιά της λίμνης που τον ανέδειξε  σε σπουδαίο αθλητή και ακέραιο χαρακτήρα.
Γρήγορα ανδρώθηκε με πλούσια σωματικά και ψυχικά προσόντα ανεβαίνοντας κατ’ επανάληψη  στις πρώτες θέσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλητή στο μονό μα και στα διπλά κουπιά. Επίσης επί σειρά ετών ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας.
Άριστος οικογενειάρχης και σύντροφος, πατέρας δύο αξιαγάπητων κοριτσιών.
Αξιέπαινος τεχνίτης της γούνας μα και αξιοζήλευτος τεχνίτης στα μυστικά της κωπηλασίας. Ο αυθορμητισμός του και η αγάπη του για την παρέα και τους συναθλητές κέρδισαν από τις πρώτες στιγμές τις καρδιές μας ώστε να επιζητούμε πάντα την παρέα του.
Σήμερα μοιραζόμαστε μέσα από τις τόσες θύμησες την αγάπη του, την υπομονή του, τα πειράγματά του, την τιμιότητά του. Στα νερά της λίμνης μας  βλέπουμε σήμερα την μορφή του, το αγωνιστικό του πνεύμα, την ήρεμη και φιλότιμη καρδιά του. Οι αρετές του είναι η περήφανη παρακαταθήκη, σκυτάλη που παίρνουν σήμερα οι νεώτεροι για τη συνέχιση του καλού αγώνα στο μέλλον.
Είμαστε εδώ αφιερώνοντας τούτους τους αγώνες προς τιμήν του ΚΟΣΜΑ ΜΑΣΙΑΚΟΥ, για να εκφράσουμε με πράξεις ότι οι μνήμες είναι ζωντανές, μια ομαδική αγκαλιά κόντρα στη λύπη της απουσίας του. Είναι ηθική και συναισθηματική ανάγκη της Κωπηλατικής Οικογένειας η διατήρηση ζωντανής της μνήμης του Κοσμά ως πρότυπο αθλητή και συνανθρώπου.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλούς αγώνες.Μετά την βροχή και την " Μικρή αναμονή " σας δίνουμε μερικές φωτογραφίες απο τους αγώνες.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 
ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου