Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι επικεφαλής της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας ορίστηκε ο γνωστός και καταξιωμένος εδώ και πολλά χρόνια στην Εθνική μας ομάδα κύριος Αθανασιάδης Σάκης .
Του ευχόμαστε να συνεχίσει το άριστο έργο που επί χρόνια τώρα προσφέρει στην εθνική μας ομάδα καθώς και να ανεβάσει την Εθνική μας όσο γίνεται πιο ψηλά . ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!!!!!

Ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ  22-10-2016


Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία συνεδρίαση του την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 αποφάσισε τον ορισμό του
 κ. Σάκη Αθανασιάδη  στη θέση του επικεφαλής προπονητή των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας για την ερχόμενη τετραετία 2016-2020 με ετήσια ανανέωση της συνεργασίας.
Άμεσοι συνεργάτες του οι προπονητές κύριοι Βλασταρίδης Χρόνης, Παλαιοπάνος Τόλης και Κοντομανώλης Κώστας.
Η Κωπηλατική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κύριο Ποστιλιόνε Τζιάνι για την αγαστή και επιτυχημένη συνεργασία που είχε τα τελευταία χρόνια καθώς και για τη συμβολή του στις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής κωπηλασίας επι των ημερών του.
Το ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ αποφάσισε ακόμη να προταθεί στον κύριο Ποστιλιόνε Τζιάνι, κατόπιν συνεννόησης και με την προπονητική ομάδα της ΕΚΟΦΝΣ, μια νέας μορφής συνεργασία οι λεπτομέρειες της οποίας θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου